Hvordan bestiller jeg profilbrochurer?                                                                         

Du benytter linket "Profilbrochurer/visitkort her på hjemmesiden.

 


Skal man være forsikret som DMT-behandler?

Ja, du skal være forsikret mod erhvervsskader som alternativ behandler, både for at sikre dig men især også dine klienter.


Hvad skal jeg tage for en behandling?                                             

Behandleren sætter selv sin pris, som afhænger af flere ting: behandlerens kompetence, popularitet samt omkostnings- og serviceniveau! Det svinger normalt fra ca. 250 til ca. 500 kroner for en time.
Husk: ”Pris bør afspejle niveau!”


Skal man være tilmeldt hos datatilsynet?                                                                    

Ja, persondataloven kræver at du som alternativ behandler lader dig registrere. Du skal rette henvendelse til datatilsynet, hvis du har journaler på dine klienter, hvori der indgår følsomme oplysninger. Det vil sige helbredsmæssige oplysninger.

Der er link til persondataloven her på siden.

 


Skal man betale moms som nystartet?  

Det er en vurderingssag. Loven kræver, at så snart du kan se, du kommer til at tjene over kr. 50.000,- på et år, skal du momsregistreres. I en opstartsfase er der ofte mange investeringer, så hvorfor ikke få den fordel at få momsen tilbage på alt det du anskaffer. Samtidig skal du være opmærksom på, at du også skal betale 25 % tilbage i moms, på det du tjener.


Er det en fordel at betale moms?                                                                             

DMT mener ja! Det giver et signal til dine kunder og samarbejdspartnere om, at du er seriøs og vil dette erhverv for alvor. Dette signal går fint i hånd med DMT professionelle tilgang til dit valg af erhverv.


Hvad gør jeg, når en klient udebliver uden afbud eller det er afbud under 24 timer?

DMT anbefaler at du beregner behandlingens pris. Du bør dog rettelig gøre opmærksom på dette ved første behandling, så dette tiltag ikke kommer bag på klienten.


  DANSKE MASSØRER OG TERAPEUTER . ALTERNATIV BEHANDLING PÅ DEN SERIØSE MÅDE